Adja le rendelését telefonon! Telefonszám: +36 1 295-3085 Akciós termékeink itt

Bemutatkozás

Üdvözöljük a GALAMBPATIKA weboldalán!

Dr. Berta Krisztián vagyok. A Magyar Állatorvosi Kamara galambspecialista állatorvosa, a Magyar Postagalamb Sportszövetség Állat-egészségügyi Bizottságának az elnöke.

A galambok állat-egészségügyi ellátása a legtöbb állatorvos számára idegen, nem igazán kedvelt és ismert szakterület. Viszonylag kevés kolléga foglalkozik a galambászok és a galambállományok speciális igényeinek kielégítésével. Gyermekkoromban magam is galambásztam, így érthető különös vonzalmam a galambokhoz. Pár éve újra tartok galambokat, így testközelből érzem át, milyen galambásznak lenni.

Dr. Berta Krisztián

Dr. Berta Krisztián

A Szent Bernát Pestimrei Kisállat-ambulancián működő galambpatika   és a galamb-egészségügyi szakrendelés vezetője vagyok.

Vállaljuk galambállományok komplex állat-egészségügyi               szűrését, amely parazitológiai, mikrobiológiai, szükség esetén   kórbonctani-kórszövettani elemzést jelent. Segítünk kidolgozni az   adott állományban optimális oltási és féregtelenítési programot,             tartástechnológiai kérdésekben is igyekszünk tanácsot adni. Természetesen egyedi betegkezelést is végzünk, szükség esetén kórházi     elhelyezéstt is biztosítani tudunk beteg madarak számára.

Webáruházunkban kedvező áron megtalálja a galambászatban       legnagyobb nevet szerzett német, belga és holland gyártók (Chevita,         Röhnfried, Belgica de Weerd, VanHee, Versele-Laga stb.) termékeit.

 

Kérem, keressen bátran, hogy korrekt megoldást találhassunk az Ön galambállományának állat-egészségügyi problémájára.

Telefon: 06-1-295-30-85, 06-30-267-03-60
e-mail: berta kukac szentbernat.hu