Gastroferm M Vit nyúl por 100 g

1950 Ft

Vízben oldódó probiotikum por nyulak részére. Nő a szaporulat, csökken a gyógyszerfelhasználás, gyógyszeres kezelések után gyors regenerálódást tesz lehetővé.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a készítmény tárolása 2-8 °C között optimális, ezért a házhozszállítással rendelt termék mellé jégakkut csomagolunk, melyre a termék árán felül bruttó 300 Ft-ot felszámolunk!

E természetes hatóanyagú probiotikum fagyasztva szárított élő tejsavtermelő baktériumokat (és kiegészítő anyagokat) tartalmaz. A tejsavtermelő baktériumok a természetes bélflóra hasznos tagjai és egy sor kórokozó ellenlábasai (E. coli, Clostridium, Salmonella stb.) huzamosan adagolva képesek az egészségi állapot fenntartására, az egyensúly stabilizálására. A Laktiferm hatékony a bakteriális megbetegedések megelőzésében így a hasmenéses megbetegedések kiküszöbölésében is. Természeténél fogva segíti az emésztést, javítja az étvágyat, ezáltal javul a takarmány értékesülése is.

Ivóvízben és száraz takarmányban (szelepes itatókhoz az Li-cc formula javasolt):
– hasmenés, gyomor és bélgyulladás megelőzésére,
– a vakbélemésztés javítására,
– stresszhatások kivédésére,
– az elhullás csökkentésére.

A hatásukat tekintve több szinten, közvetlenül és közvetve fejtik ki:
1. Mivel a természetes bélflóra eredetileg is hasznos tagjai a legtöbb kórokozó (Clostridium, Salmonella., Staphylococcus, Campylobacter stb.) ellenlábasai, ezért mivel gyorsan szaporodnak, nagy számban közvetlenül megtelepedve a bélfalon kiszorítják azokat (élettér kizárás).
2. Metabolitjaikkal kíméletesen és természetes módon csökkentik a bél pH-ját, ezzel is közvetlenül gátolva a patogén baktériumok szaporodását (savanyító hatás).
3. A Gastrofermben található baktériumok emésztő enzimeket is termelnek, melyek szénhidrát, zsír- és fehérjebontó hatásukkal javítják a bél enzim-koncentrációját. Mindezek által javul az emésztés folyamata valamint a tápanyagok felszívódása a bélből (takarmány értékesítés).
4. A bélflóra baktériumainak pusztulása után azok sejtfalából kiszabaduló molekulák az immunrendszer legfontosabb aktivátorai, szabályozó anyagai. Így a megfelelő bélflóra biztosításával hatékonyan támogatható az immunrendszer (immunmoduláció).

Összetétel:

Tejsavtermelő baktérium /Ef-M74, 0,5×109 /g/.
Vitaminok: A, D, E, K, B1, B2, B12, niacin, folsav tiszta szőlőcukorban.

Adagolás:

3 – 5 g / kávéskanál / 10 l ivóvízhez, vagy 5 – 7 dkg 100 kg takarmányhoz keverve.
Kezdetben pár napig lehet fél adagot adni. Szermaradvány, egészségügyi várakozási idő nincs.

 

Kiszerelés: 100 g