Multi Columba oldat 250ml

3520 Ft

A Multi Columba hatóanyagai roborálólag hatnak.

Gyártó: Hema.

A gyártó további termékei »

Alkotórészei nélkülözhetetlenek az erősen igénybe vett szervezet számára, aktívan támogatják a kirobbanóan jó sportteljesítményt. A beteg, vagy betegségből felépülő állományok esetében a felépülést gyorsítja meg, fontos kiegészítője a gyógyszeres kezeléseknek. A rendszeres edzés és a preventív alkalmazás eredménye a kórokozókkal szemben ellenállóbb szervezet. Kiváló hasmenés elleni készítmény.

Összetétel:

A vitamin, D3 vitamin, E vitamin, C vitamin, K3 vitamin, B1 vitamin, B2 vitamin, B3 vitamin (PP vitamin), B5 vitamin (Pantoténsav), B6 vitamin, B12 vitamin, Panthenol, Folsav, Biotin, Magnézium szulfát, Kolin klorid, Béta karotin, Nikotinamid, Metionin, Gyógynövények illóolaja (Aetheroleum Herbae Officinalis) 10%.

Célállat: Galamb, díszbaromfi

Előnyei: Kirobbanóan jó fizikai teljesítmény, kitűnő állóképesség és immunrendszer. Hatásos hasmenés elleni készítmény.

Javallat: Kúraszerűen, itatóvízben való alkalmazásra. A vitalitás fenntartása érdekében akár egész évben, de szigorúan kúraszerűen, vagy kizárólag a versenyszezonban, havonta 2 kúra javasolt.

Adagolás:

Általánosan havonta kúraszerűen vagy versenyszezonban folyamatosan, 1ml/1 liter itatóvízben. A kúrák hossza 5 – 6 nap. A vitalitás fenntartása érdekében akár egész évben, de szigorúan kúraszerűen, vagy kizárólag a versenyszezonban, havonta 2 kúra javasolt.

Figyelmeztetés: A készítmény zsírban oldódó vitaminokat is tartalmaz, ezért az alkalmazása során körültekintően kell eljárni a túladagolás elkerülése érdekében! A készítmény alkalmazását mindenkor dokumentáljuk!

 

Kiszerelés: 250 ml