Adja le rendelését telefonon! Telefonszám: +36 1 295-3085

NutriBird A21 teljes értékű madártáp 800g

5.280 Ft

NutriBird A18 Lóri kézzel nevelő táp – Teljes értékű kézzel nevelő táp Lóri-papagájoknak és más lágy evő díszmadaraknak.

Leírás

A NutriBird A 21 teljes értékű madártáp, mely mindenféle fióka kézzel nevelésére megfelelő. Optimális növekedést biztosító, tudományosan összeállított eleség.
Használati utasítás:
A NutriBird A 21 tápot meleg víz hozzáadásával kell elkészíteni. A víz és a táp aránya a fióka korától függően változik, mindig a megfelelő arányban kell keverni meleg vízzel a tápot. Az etetőtáp elkészítéséhez használja az alábbi táblázatot. Az első alkalommal érdemes pontosan kimérni az előírt mennyiségeket.

A táblázat szerinti adagoknak megfelelően egy tiszta tálban keverje össze a NutriBird A 19 tápszert és a meleg vizet. Mivel a csapvíz ártalmas baktériumokat tartalmazhat, így ajánlott vagy palackozott vizet használni, vagy felforralni a vizet használat előtt. A tápszert és a vizet alaposan össze kell keverni. Egy percig pihentetni kell. Ha jól elkeverte a tápszert és a vizet, kásás állagú keveréket kell kapnia. Meg kell várni, amíg a keverék 39°C-ra hűl. Az etetés megkezdése előtt még egyszer alaposan meg kell keverni, hogy a tápszer és a víz ne különüljenek el benne.

Fontos: a keveréket minden etetés előtt frissen kell elkészíteni! Ezért a legjobb az, ha kis adagokban készíti el.
Kor  Mennyiség      NutriBird A 21 Víz
Kelés – day 2           1 rész                6 rész
2. nap – 3. nap        1 rész                5 rész
3. nap – 4. nap        1 rész                4 rész
4. nap – 5. nap        1 rész                3 rész
5. nap – elválasztás 1 rész          2 – 2,5 rész

Kapható kiszerelés: 800g