NutriBird A21 teljes értékű madáreledel 800g

6450 Ft

NutriBird A18 Lóri kézzel nevelő táp – Teljes értékű kézzel nevelő táp Lóri-papagájoknak és más lágy evő díszmadaraknak.

A NutriBird A 21 teljes értékű madártáp, mely mindenféle fióka kézzel nevelésére megfelelő. Optimális növekedést biztosító, tudományosan összeállított eleség.

Használati utasítás:

A NutriBird A 21 tápot meleg víz hozzáadásával kell elkészíteni. A víz és a táp aránya a fióka korától függően változik, mindig a megfelelő arányban kell keverni meleg vízzel a tápot. Az etetőtáp elkészítéséhez használja az alábbi táblázatot. Az első alkalommal érdemes pontosan kimérni az előírt mennyiségeket.

A táblázat szerinti adagoknak megfelelően egy tiszta tálban keverje össze a NutriBird A 19 tápszert és a meleg vizet. Mivel a csapvíz ártalmas baktériumokat tartalmazhat, így ajánlott vagy palackozott vizet használni, vagy felforralni a vizet használat előtt. A tápszert és a vizet alaposan össze kell keverni. Egy percig pihentetni kell. Ha jól elkeverte a tápszert és a vizet, kásás állagú keveréket kell kapnia. Meg kell várni, amíg a keverék 39°C-ra hűl. Az etetés megkezdése előtt még egyszer alaposan meg kell keverni, hogy a tápszer és a víz ne különüljenek el benne.

Fontos: a keveréket minden etetés előtt frissen kell elkészíteni! Ezért a legjobb az, ha kis adagokban készíti el.

Kor  Mennyiség    NutriBird A 21         Víz
Kelés – day 2          1 rész                6 rész
2. nap – 3. nap        1 rész                5 rész
3. nap – 4. nap        1 rész                4 rész
4. nap – 5. nap        1 rész                3 rész
5. nap – elválasztás 1 rész          2 – 2,5 rész

 

Kiszerelés: 800g