Adja le rendelését telefonon! Telefonszám: +36 1 295-3085

Light SH-Ivermectin spot on 5ml

2.840 Ft

Különböző külső (tolltetű, atka, kullancs) és belső paraziták (orsó-, hajszálféreg stb.) okozta fertőzések kezelésére verseny-, posta-, díszgalambok számára.

Gyártó: SelBruHa.

A gyártó további termékei »

Kategória: Címke:

Leírás

Külső és belső élősködők elleni rácsöppentő oldat.

Özzsetétel: Ivermectin: 10 mg, Vivőanyag ad: 1 ml spot on

Célállat: Verseny-, posta-, díszgalambok, nagyobb testű díszmadarak.

Javallat:

Különböző külső (tolltetű, atka, kullancs) és belső paraziták (orsó-, hajszálféreg stb.) okozta fertőzések kezelésére, nevezetesen valamennyi, testfolyadékkal  táplálkozó parazita faj elleni kezelésre.

Alkalmazás módja: Spot on.

A madár nyakbőrére kell cseppenteni a tollak széthúzása után. A kezelést időről-időre meg kell ismételni az újrafertőződés és az ectoparazita peték kelési ütemének függvényében. A külső élősködők petéit a szer nem öli el. Az állomány teljes orsóféreg- és hajszálféreg- mentesítése a versenygalambok esetében úgy oldható meg, ha valamennyi állatot három hetenként kezeljük és ezt a kezelést fél éven át folytatjuk.

Adagolás:

Átlagos adagja: 0,4 mg/test tömeg kg.
1 csepp 0,2 mg ivermectint tartalmaz, tehát egy csepp SH-Ivermectin spot on fél kilogramm élősúlyra számítva egyszeri alkalommal.

Figyelmeztetés: Kis testű madaraknál a szert a túladagolás miatt ne alkalmazzuk, mert mérgezést okozhat. (Kistestű madarak részére rendelkezésre áll a Light SH-Ivermectin csepp.)

Megjegyzés: A készítmény élelmiszer-termelő állatoknál nem használható

Tárolás: Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten kell tárolni.

Kiszerelés: 10 ml

Érdekelhetnek még…