Patron Salmocolin-Adeno+ 1000 ml

4600 Ft

Baktériumellenes táplálék kiegészítő, mely stabilizálja a bélflórát

Salmocolin-Adeno + szerves savak és természetes, növényi eredetű anyagok egyedülálló és igen hatékony kombinációja, amely kivételesen erős és igazolt baktériumellenes működéssel lép fel a galambok emésztőrendszerében található kártékony mikroflórák ellen.

Az aktív összetevők átgondolt, szinergikus összeválogatása eredményezte egy olyan, szokatlanul széles hatáskörű készítmény létrejöttét, amely működése által nem csupán a kórokozókra gyakorolt baktériumölő hatásra támaszkodik, de a belek pH értékének csökkentése által jelentős módon meg is erősíti az emésztőrendszer egészét.
A pH érték 4.2 alá való csökkentése gyengíti és egyértelműen korlátozza a fertőző baktériumok fejlődést, különösen az olyan veszélyesekét, mint az E. Coli, Salmonella Spp., Clostridium, Sreptococcus, Campylobacterium. Ahogy a minták mutatják, ezek teljes kiküszöböléséhez is vezet.
Fiatal galamboknál minimalizálja az ADENO-COLI tüneteinek megjelenését, véd annak hirtelen és pusztító lefolyása ellen.
Továbbá a magas aktív, fitokémiai (természetes) anyagtartalom miatt fokozza a madarak emésztőrendszerének kiválasztó-felszívó tevékenységét. A magas bíbor kasvirág (echinacea) kivonatnak köszönhetően fokozza az immunrendszer ellenálló-képességét.
A készítmény javítja a víz higiéniáját (tisztaságát), növeli az étvágyat, valamint segíti az emésztést és a táplálék-összetevők emészthetőségét.

Adagolás:
A készítményt a galamboknak egész évben kell adni a következő adagolás szerint (idős és fiatal galambok esetén):
– 15 ml/2 l víz kétszer-háromszor egy héten

A takarmány megváltoztatásával, fiatal egyedek elválasztásakor:
– 15 ml/ 2 l víz háromszor-négyszer egy héten

Emésztési zavarok, híg és zöld ürülék megjelenésekor:
-15 ml/2 l víz a következő négy-öt napban

A termék semmiféle mellékhatást nem okoz, rendszeresen használva határozottan javítja az állomány egészségügyi állapotát.

Mindennap friss oldatot készítsen! Ne lépje túl a megadott adagot!

Összetevők:
– állattenyésztési adalékok: timol, karvakrol, fahéjaldehid, eugenol, a-terpineol, 1,8-cineol, linalol, borneol, b-tujon, viridiflorol, bíbor kasvirág kivonat, görögszéna, fekete áfonya, természetes illóolajok, flavonoidok, stabilizátorok
– technikai adalékok: hangyasav, tejsav, propánsav, acetilszalicilsav, lignoszulfonsav

Kiszerelés: 1000 ml